De Zon Verloskundigen

Aangenaam kennis te maken! Verloskundigenpraktijk De Zon is een praktijk met bevlogen verloskundigen. Wij delen allemaal dezelfde visie en werken vanuit passie, betrokkenheid en we staan open voor jou en je wensen. Wij zijn no-nonsens, persoonlijk en kijken er naar uit om je te ontmoeten. Hieronder stellen wij ons aan je voor.

Laura van der Beek

laura

”Mijn naam is Laura. Ik woon met mijn gezin in Dirkshorn. Ik geniet van mijn twee kinderen, zon, reizen, tekenen, wandelen in Zwitserland, een kop thee en mooie stenen zoals bergkristal.

Mijn werk als verloskundige is mijn passie en ik geniet ervan nieuw leven te verwelkomen! Mijn eigen zwangerschappen hebben mijn passie nog meer diepgang gegeven.

Ik creëer als verloskundige snel een veilige sfeer waarbij iemand helemaal zichzelf kan en mag zijn. Alle vragen mogen worden gesteld en ik sta volledig open voor de wensen van de zwangere. Ik ben empatisch, bevlogen, houd overzicht, ben praktisch en houd een helder hoofd in stresssituaties.

Mijn 16 jaar ervaring zet ik graag voor je in. Ik vind het iedere keer weer bijzonder om deel uit te mogen maken van het proces, waarin de aanstaande ouders toegroeien naar het ouderschap. De aanloop naar de bevalling toe vind ik heel speciaal, waarin ik graag de tijd neem om in de zwangerschap een band op te bouwen. Samen kijken wat er nodig is, om met vertrouwen de bevalling in te gaan. Ik vind het prachtig om de moeder in haar eigen kracht het kindje veilig op de wereld te zien zetten. Ik ben betrokken, op de juiste momenten doortastend en straal rust uit.

Ik vind het ook geweldig om groepen te begeleiden. In de loop der jaren heb ik kraamverzorgsters en ambulance personeel getraind voor acute verloskunde. Met veel plezier doe ik de bevalinformatieavonden voor De Zon. En nu geef ik Mindful Zwanger waar je je voor kunt aanmelden via de GGD. En een praktische hands-on workshop voor jou en je partner als Spinning Babies® parent educator trainer.

Liesje de Bruijn

Liesje

”Sinds 2015 ben ik verloskundige. Ik ben 3 jaar geleden verhuisd van Amsterdam naar Bergen. Ik ben zelf moeder van 2 dochters. Naast verloskundige ben ik ook Maatschappelijk Werker. 

Ik heb vanuit mijn achtergrond in het Maatschappelijk Werk het vraaggericht werken hoog in het vaandel en dat neem ik mee in mijn werk als verloskundige. In mijn ogen is mijn rol als verloskundige om voor de zwangere een zo veilig en prettig mogelijke omgeving te creëren, de zwangere zelfvertrouwen te geven en te ondersteunen waar nodig is.

Ik werk graag met mensen en ik werk met erg veel plezier bij De Zon als verloskundige. Ik ben meelevend en zorgzaam.”

Laura Korevaar

DSC03284

Ik ben Laura en afgestudeerd als “vroedvrouw” in België, zoals ze het daar zo mooi zeggen 😉.

Samen woon ik met mijn vriend in het centrum van Alkmaar. Ik hou van de zee, de bergen en voetbal.

Omdat ik ben opgegroeid in Koedijk vind ik het onwijs leuk om in deze regio te werken. Van de binnenstad tot het platteland, je komt het hier allemaal tegen!

Ik ben verloskunde gaan studeren omdat ik mij geroepen voel jou in jouw kracht te laten staan. Ik vind het keer op keer bijzonder om bij het proces van zwangerschap, geboorte en het ouderschap te mogen ondersteunen. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.

Daarnaast werkt onze vaste waarneemster Annemieke Heddes in de praktijk. Zij past in ons team en kent de afspraken in onze praktijk. Een foto en meer informatie over Annemieke volgen binnenkort!