De Zon Verloskundigen

Aangenaam kennis te maken! Verloskundigenpraktijk De Zon is een praktijk met bevlogen verloskundigen. Wij delen allemaal dezelfde visie en werken vanuit passie, betrokkenheid en we staan open voor jou en je wensen. Wij zijn no-nonsens, persoonlijk en kijken er naar uit om je te ontmoeten. Hieronder stellen wij ons aan je voor.

Laura van der Beek

laura

”Mijn naam is Laura. Ik woon met mijn gezin in Dirkshorn. Ik geniet van mijn twee kinderen, zon, reizen, tekenen, wandelen in Zwitserland, een kop thee en mooie stenen zoals bergkristal.

Mijn werk als verloskundige is mijn passie en ik geniet ervan nieuw leven te verwelkomen! Mijn eigen zwangerschappen hebben mijn passie nog meer diepgang gegeven.

Ik creëer als verloskundige snel een veilige sfeer waarbij iemand helemaal zichzelf kan en mag zijn. Alle vragen mogen worden gesteld en ik sta volledig open voor de wensen van de zwangere. Ik ben empatisch, bevlogen, houd overzicht, ben praktisch en houd een helder hoofd in stresssituaties.

Mijn 15 jaar ervaring zet ik graag voor je in. Ik vind het iedere keer weer bijzonder om deel uit te mogen maken van het proces, waarin de aanstaande ouders toegroeien naar het ouderschap. De aanloop naar de bevalling toe vind ik heel speciaal, waarin ik graag de tijd neem om in de zwangerschap een band op te bouwen. Samen kijken wat er nodig is, om met vertrouwen de bevalling in te gaan. Ik vind het prachtig om de moeder in haar eigen kracht het kindje veilig op de wereld te zien zetten. Ik ben betrokken, op de juiste momenten doortastend en straal rust uit.

Lisa Berghuis

4O1A5748

”Ik houd van gezelligheid en onderneem vaak iets met mijn vriend of familie. Lekker uit eten gaan, naar de bioscoop of uitwaaien aan het strand. Ook lees ik graag romans en thrillers en kijk ik naar series zoals ‘Boer zoekt vrouw ‘en ‘Rome’.

Mijn moeder vertelde vroeger enthousiast over haar zwangerschappen en bevallingen. Zo kwam het dat ik vanaf jongs af aan al verloskundige worden. Na de middelbare school meldde ik mij aan voor verloskunde en werd ingeloot in Maastricht. Ik voel me thuis in Noord-Holland, maar ik had de tocht naar deze stad er graag voor over. De opleiding was zelfs nog leuker dan verwacht! Ik ben inmiddels weer terug waar ik vandaan kom en woon in Heerhugowaard aan een mooi grachtje.

Ik ben heel enthousiast over mijn vak. Ik geniet van de contacten met mensen. Ik vind het heel belangrijk om tijd en aandacht te hebben voor mensen en hun wensen serieus te nemen. Ik ben behulpzaam, flexibel en heb een goed luisterend oor. Mensen vinden het prettig dat ik rustig ben en daadkrachtig als dat nodig is.”

Liesje de Bruijn

Liesje

”Sinds 2015 ben ik verloskundige. Ik ben 3 jaar geleden verhuisd van Amsterdam naar Bergen. Ik ben zelf moeder van 2 dochters. Naast verloskundige ben ik ook Maatschappelijk Werker. 

Ik heb vanuit mijn achtergrond in het Maatschappelijk Werk het vraaggericht werken hoog in het vaandel en dat neem ik mee in mijn werk als verloskundige. In mijn ogen is mijn rol als verloskundige om voor de zwangere een zo veilig en prettig mogelijke omgeving te creëren, de zwangere zelfvertrouwen te geven en te ondersteunen waar nodig is.

Ik werk graag met mensen en ik werk met erg veel plezier bij De Zon als verloskundige. Ik ben meelevend en zorgzaam.”

Het kan gebeuren dat je in de praktijk kennis maakt met onze waarneemster Laura Korevaar. Zij neemt dan de werkzaamheden van ons over, omdat wij bijvoorbeeld een studiedag volgen of vakantie hebben. Wij kiezen er voor zoveel mogelijk met een vaste waarneemster te werken. Zij past in ons team en kent de afspraken in onze praktijk.