Laura van der Beek

Laura houdt ervan samen te kijken wat er nodig is, om met vertrouwen de bevalling in te gaan. Ze vindt het prachtig om moeders in hun eigen kracht het kindje veilig op de wereld te zien zetten. Ze is betrokken, op de juiste momenten doortastend en straal rust uit. Zij geeft graag workshops en informatieavonden.

Laura vertelt;

Mijn naam is Laura. Ik woon met mijn gezin in Dirkshorn. Ik geniet van mijn twee kinderen, zon, reizen, dansen, bergwandelen in Zwitserland, een kop thee en mooie stenen zoals bergkristal.

Mijn werk als verloskundige is mijn passie en ik geniet ervan nieuw leven te verwelkomen! Mijn eigen zwangerschappen hebben mijn passie nog meer diepgang gegeven.

Ik creëer als verloskundige snel een veilige sfeer waarbij iemand helemaal zichzelf kan en mag zijn. Alle vragen mogen worden gesteld en ik sta volledig open voor de wensen van de zwangere. Ik ben empatisch, bevlogen, houd overzicht, ben praktisch en houd een helder hoofd in stresssituaties.

Mijn 20 jaar ervaring zet ik graag voor je in. Ik vind het iedere keer weer bijzonder om deel uit te mogen maken van het proces, waarin de aanstaande ouders toegroeien naar het ouderschap. De aanloop naar de bevalling toe vind ik heel speciaal, waarin ik graag de tijd neem om in de zwangerschap een band op te bouwen. Samen kijken wat er nodig is, om met vertrouwen de bevalling in te gaan. Ik vind het prachtig om de moeder in haar eigen kracht het kindje veilig op de wereld te zien zetten. Ik ben betrokken, op de juiste momenten doortastend en straal rust uit.

Daarnaast vind ik het ook geweldig om groepen te begeleiden. In de loop der jaren heb ik kraamverzorgsters en ambulance personeel getraind voor acute verloskunde. Met veel plezier doe ik de bevalinformatieavonden voor De Zon. En nu geef ik Mindful Zwanger waar je je voor kunt aanmelden via de GGD. En een praktische hands-on workshop voor jou en je partner als Spinning Babies® parent educator trainer.

Anticonceptie en hormonen en de overgang

Ik plaats sinds 2019 spiralen binnen de praktijk en heb mij sinds 2022 gespecialiseerd in de overgang en biedt nu ook overgangsconsulten, uitgebreide keuzehulp bij het zoeken naar passende anticonceptie, met of zonder hormonen en ga samen in gesprek bij hormonale vraagstukken. Zo is sinds 2024 www.dezonvrouwenzorg.nl geboren. Een plek waar vrouwen in allerlei levensfasen met hun zorgvragen terecht kunnen.

Wist je dat…

Laura in haar vrije tijd houd van Jazz ballet hierin kan ze helemaal haar energie kwijt en laat ze zich weer helemaal op!

Laura een verloskundige duizendpoot is, en van alles doet naast zwangerschappen en bevallingen begeleiden binnen de geboortezorg. 

Laura een edelstenen winkel thuis heeft samen met haar man, als uit de hand gelopen hobby.