Disclaimer

Disclaimer

De informatie op deze website is primair gericht op aanstaande ouders woonachtig in gemeente Langedijk en omstreken. Namen van personen en instellingen en hun telefoonnummers zijn alleen geldend voor de aanstaande ouders voornoemd. Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Ook kunnen de verloskundigen werkzaam in de verloskundigenpraktijk “De Zon” niet aansprakelijk worden gesteld voor gevolgen voortvloeiende uit de informatie van deze website. Op deze site is slechts algemeen geldende informatie beschikbaar en deze informatie kan niet in ieder geval toegepast worden. In ogenschouw dient genomen te worden dat elke zwangerschap zijn eigen specifieke omstandigheden kent. Raadpleeg bij twijfel ALTIJD uw verloskundige.

De website van Verloskundigenpraktijk “De Zon” wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De verloskundigen streven naar juistheid, actualiteit en volledigheid van alle informatie op de website. Desondanks kunnen wij niet voor 100% garanderen dat de inhoud volledig en juist is.

Verloskundigenpraktijk “De Zon” kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit enige fout die in de website voor zou kunnen komen of voor de gevolgen van het gebruik van de website. Tevens is verloskundigen praktijk “De Zon” niet aansprakelijk voor de gevolgen van het niet beschikbaar zijn van de website.

Verloskundigen praktijk “De Zon” aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door haar worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website.

Mocht u nog op- en/of aanmerkingen hebben over deze website dan horen wij dat graag.

Wij helpen jullie graag!

Je zwangerschap en de geboorte van je kind is een heel bijzondere tijd. Het is vaak een tijd vol van verandering, emoties, en vernieuwing. We vinden het dan ook belangrijk om jullie baby op een fijne manier te verwelkomen.