Ervaringen

De verloskundigen zijn allemaal even deskundig en betrokken. Toen ik (helaas) medisch werd, had ik regelmatig contact met de verloskundigen van de Zon om te bespreken wat er in het ziekenhuis besproken was (uitslagen/beleid etc). Dit was super fijn, je word niet meteen ‘losgelaten’ als je medisch wordt. Zeer tevreden over de meiden van de Zon!!

Anneke

Ik vind verloskundigen praktijk de Zon een professionele en persoonlijke praktijk. Ze nemen jou en je lichamelijke klachten serieus. Ze weten wie hun cliënten zijn en ze zijn geïnteresseerd in je. Ik ben alleen maar positief.

Anoniem

De begeleiding van de verloskundigen vond ik erg deskundig en men neemt altijd alle tijd voor je. Je wordt behandeld met respect en men neemt je altijd serieus en weet je altijd op mijn gemak te stellen.

Anoniem

Een bevalling is een zeer bijzondere ervaring en de dames van deze praktijk geven je ook het gevoel dat het bijzonder is. Ik heb echt het gevoel dat Laura mij er in de pijnlijkste en moeilijkste bevallingsmomenten doorheen heeft gesleept. Ook is er heel veel aandacht en belangstelling voor de zwangere, moeder en kind.

Anoniem

Er is ontzettend veel aandacht en tijd voor de zwangere vrouw maar ook de partner en de overige gezinsleden werden niet vergeten. Het voelde als een warm bad.

Anoniem

Ik heb me altijd heel prettig gevoeld bij De Zon. Ik kon altijd bellen en kon ook snel voor een gesprek langs komen. We konden kiezen uit de verschillende locaties, dat was handig. Zo was er met mijn wisselende diensten altijd wel een geschikt plekje.

De verloskundigen hebben een rustige benadering. Dingen werden mij duidelijk verteld en uitgelegd. Naast de controles werd altijd gevraagd hoe het met je ging, dat vond ik heel prettig.

Tijdens mijn bevalling kwam de verloskundige die dienst had eerst thuis, en toen het nodig was om naar het ziekenhuis te gaan, ging de verloskundige mee, dat was heel fijn en vertrouwd, zij bleef mij ondersteunen. Ik werd altijd serieus genomen. Ook toen ik een keer met ongerustheid belde werd er meteen op in gesprongen. Ik mocht gewoon extra langs komen, ik voelde me totaal niet teveel of als een zeur. Daarna voelde ik mij heel gerust gesteld.

Judith Bruin

Door de dienst wissel van 8.30 uur hadden wij het geluk beide Laura’s aan ons bed te hebben.
Ook hadden wij zelf aangegeven het niet erg te vinden als de kraamzorg een stagiair mee zou nemen.
Hierdoor eindigden wij met 4 extra vrouwen aan ons bed.
Ik heb dit als zeer prettig ervaren, we waren echt met zijn alle de klus aan het klaren.
Toen ik het in de weeënstorm het even niet meer zag zitten gaven beide Laura’s mijn kracht.
Ook hebben we met zijn alle kunnen lachen om de “mijnwerkerslamp” van Laura.
Moeder hoefde ik niet meer te worden dit was ik al na de geboorte van onze zoon Sem, compleet zijn wij met de geboorte van onze zoon Mats! Met beide kindjes hebben wij bewust gekozen voor verloskundige praktijk de Zon.
Het team van de Zon hebben onze zwangerschap en bevalling tot een bijzondere ervaring gemaakt. Voor mij als zwangere was het ontzettend fijn dat het totaal niet uitmaakte wie er uiteindelijk aan ons bed stond. Het gehele team bestaat uit lieve en vakkundige mensen.
Wij gaan ze echt missen.

Erik, Kim, Sem & Mats

Ik heb me bij jullie allemaal steeds heel erg op mijn gemak gevoeld. Jullie zijn heel erg open, en een luisterend oor. Daardoor voelde het direct vertrouwd en kon ik mezelf zijn.

Ik heb jullie begeleiding tijdens  de bevalling heel prettig gevonden. Wat ik heel fijn vond was dat ik een enorm rustig gevoel kreeg van Laura. Het ging precies zoals ik het wilde. De tips en adviezen tijdens de bevalling vond ik ook heel plezierig, ze zei precies de juiste dingen op het juiste moment. Het was een veel intiemere ervaring met alleen een van jullie en de verpleegkundige in vergelijking met mijn oudste waarbij we medisch bevielen met een kamer vol mensen. Er was daardoor rust in de kamer.

Bedankt voor jullie begeleiding.

Kimba, Kevin, Jake & Melia

Lieve allemaal,

De nacontrole alweer! 6 weken gaan snel. We willen jullie bedanken voor de goede zorgen. Het is gewoon jammer dat er na deze controle geen rede meer is om langs te komen! Maar de klus is geklaard, jullie hebben ons een heerlijke zwangerschap, een goede bevalling en juiste nazorg gegeven. We hebben ervan genoten en willen jullie dan ook enorm bedanken. Lieve meiden ga vooral zo door met het ondersteunen van moeders, het is ongelovelijk belangrijk voor een goede start.

Evelien, Rick & Emy

Lieve allemaal,

Ontzettend bedankt voor de goede zorg tijdens en na de zwangerschap. En bovenal voor jullie medeleven en steun op moeilijke momenten tijdens mijn ziekenhuis opname en van Ramon ook zeker! Dat de bevalling zo hands off zou gaan hadden we niet gedacht, maar wat fijn dat jullie onze wensen zou hebben gerespecteerd!

Margaritha, Ronald, Ramon & Pascal

Wij kijken met heel positieve en warme gevoelens terug op de begeleiding van de verloskundigen van de Zon. De verloskundigen zijn allemaal heel deskundig en lief en stralen zo veel rust uit. Ze nemen altijd echt de tijd voor jou als zwangere of kraamvrouw. Je kunt al je zorgen, gedachten, wensen en gevoelens met ze delen en ze helpen en staan je bij waar ze kunnen. Ik voelde me echt serieus genomen en heb het als heel prettig ervaren dat je altijd mag contacten. Ook het telefonisch spreekuur vond ik heel waardevol, op die manier kun je een laagdrempelige manier je vragen telefonisch stellen.

Wij zouden de volgende keer absoluut weer voor Laura en haar team kiezen! Bedankt meiden!

Heleen, Ruben, Dennis & Esmee

Wat ik erg waardeer is jullie open en warme houding. Jullie luisteren echt naar me, nemen me serieus en beantwoorden vragen vanuit jullie ervaring en kennis. De meer natuurlijke benadering vind ik ook ontzettend fijn, dat een geboorte geen medische aangelegenheid is, maar juist een positieve, krachtige gebeurtenis. Jullie ervaring met badgeboortes en het volgen van je intuïtie vind ik ook fijn. En dat jullie altijd klaar staan voor vragen.

Anoniem

“Ik kwam naar Nederland toen ik zes maanden zwanger was van Mollie. Ik was niet alleen in het algemeen onder de indruk van de zwangerschapszorg hier in vergelijking met het Verenigd Koninkrijk (hoewel die ook erg goed in het Verenigd Koninkrijk kan zijn!), maar ook van De Zon.

Wat een mooi team verloskundigen met uitzonderlijke professionele zorg, rust en vriendelijkheid. Bij elke afspraak voelde ik altijd dat ik veel tijd kreeg om elk aspect van mijn zwangerschap (fysiek en emotioneel) te bespreken.

Ik had een mooie zwangerschap, maar Mollie’s geboorte was ingewikkeld, dat had ik niet verwacht. Alhoewel ik eindigde met een medische geboorte in het ziekenhuis, waren de De Zon verloskundigen enorm ondersteunend bij het geboorteproces en daarna (de bevalling was zo lang, ik denk dat ik elke verloskundige van De Zon naar ons is thuis gekomen!). Mijn man en ik zijn zo dankbaar voor de zorg van alle verloskundigen van De Zon tijdens een voor ons moeilijke tijd. Zij zullen altijd in ons hart zijn. Veel dank.”

Becca, Benoit & Mollie

Wij helpen jullie graag!

Je zwangerschap en de geboorte van je kind is een heel bijzondere tijd. Het is vaak een tijd vol van verandering, emoties, en vernieuwing. We vinden het dan ook belangrijk om jullie baby op een fijne manier te verwelkomen.

Schrijf een recensie