Annemieke Heddes

Annemieke is moeder van 3 kinderen. Ze is al ruim 10 jaar verloskundige, en voor haar is het meer dan een beroep het is echt haar passie! Wat zij belangrijk vind is dat vrouwen zich in onze praktijk geen nummer voelen, het gevoel hebben dat ze ons altijd mogen bellen en zich veilig voelen om te zijn wie ze zijn.

Annemieke vertelt:

Mijn naam is Annemieke Heddes-van der Fluit. Ik werk al ruim 10 jaar met veel plezier als verloskundige. Het is meer dan een beroep het is echt een passie!

Ik houd van de afwisseling die dit mooie vak teweeg brengt, geen dag is hetzelfde, maar ook geen mens is hetzelfde.

Ik vind het boeiend dat iedereen weer anders is en het proces van zwanger zijn en uiteindelijk bevallen anders ervaart en er anders in staat. Zwanger zijn en bevallen doe je hooguit maar een paar keer in je leven. En dat kan best spannend zijn. Ik vind het belangrijk dat jullie je gehoord voelen in dit proces en je de kwaliteit van zorg krijgt die je verdiend!

Ik vind het een eer jullie te mogen begeleiden in deze fase. Het blijft iedere keer prachtig en bijzonder. Mijn doel hierin is de rust en het vertrouwen uit te stralen en jullie goed bij te staan en te begeleiden in deze bijzondere periode in jullie leven. Wat ik belangrijk vind is dat vrouwen zich in onze praktijk geen nummer voelen, het gevoel hebben dat ze ons altijd mogen bellen en zich veilig voelen om te zijn wie ze zijn.

Naast verloskundige ben ik moeder van 3 prachtige kinderen, Judith (2013), Pieter (2015) en Josephine (2017). Ik vind het een enorme verrijking zelf het proces van zwanger zijn ook eens mee gemaakt te hebben en van de andere kant ervaren te hebben. In mijn vrije tijd kan ik enorm genieten van mijn gezin, lekker naar het strand of lekker samen zwemmen.

Graag tot ziens in de praktijk!

Wist je dat…

Een hele lieve betrokken collega is, net zoals ze dat als verloskundige is. Annemieke regelt regelmatig via haar eigen netwerk babyspullen voor zwangeren die dat hard nodig hebben.  

Annemieke heerlijk kan genieten van op vakantie gaan met de caravan en dan naar toe gaat daar naar waar de zon schijnt en het mooi weer is

Een echte westfries is, en in Schagen is opgegroeid