Nadine van der Ham – Vink

Nadine heeft na haar opleiding tot muziek therapeut alsnog haar grote droom gevolgd en de opleiding tot verloskundige in Rotterdam gevolgd. Als jong meisje wilde zij al verloskundige worden en kiest er bewust voor om in een kleinschalige praktijk dit prachtige vak uit te oefenen.

Nadine vertelt;

Op een avond in december 1991 begonnen bij mijn moeder de weeën en de volgende ochtend werd ik thuis, om 06.08 uur, geboren en ik woog 4180 gram. Toen ik 4 jaar was en druk met de poppen speelde, wist ik dat ik vrouwen wilde helpen als hun baby geboren zou worden. En die wens bleef bestaan. Een wens vol vanuit mijn hart dus!

Na de middelbare school heb ik eerst de opleiding tot muziektherapeut gevolgd, omdat ik twee keer werd uitgeloot voor de verloskunde academie. Driemaal is scheepsrecht, want de derde keer werd ik toegelaten!

Inmiddels voer ik al een aantal jaar mijn droombaan uit. Ik geniet iedere dag van het contact met de vrouwen en hun gezinnen bij “De Zon”. Ik woon met mijn man in Schagen en ben sinds 2020 werkzaam bij De Zon. Naast verloskunde geniet ik van pianospelen, bakken en tuinieren.

Graag tot ziens!

Wist je dat….

Nadine erg houd van avontuurlijke vakanties met haar 20 weken zwangerschap maakte ze nog een prachtige kanotocht in Zweden met haar man.

Nadine muzikaal is? Zij geniet van piano en saxofoon spelen. In haar vrije tijd ontspant zij door muziek te maken.

Nadine 2 pluizige, schattige konijntjes door de woonkamer heeft heen huppelen.