Anticonceptie consult

Ben jij op zoek naar een passende vorm van anticonceptie in jouw levensfase? Bevalt de pil je niet meer? Twijfel je over een spiraal? Weet je niet of het betrouwbaar is om natuurlijke anticonceptie vormen te proberen? Als je op zoek bent naar anticonceptie die echt bij jou past, dan is een anticonceptieconsult voor vrouwen precies wat je nodig hebt. Plan hier jouw afspraak!

Wat komt er aan bod tijdens een anticonceptie consult?

Tijdens dit consult gaan we samen op ontdekkingsreis om de beste vorm van anticonceptie te vinden die perfect aansluit op jouw behoeften en levensstijl. Tijdens dit anticonceptieconsult komt uitgebreid informatie over jouw menstruatiecyclus aanbod met uitleg over vruchtbaarheid en seksualiteit.

Menstruatiecyclus

Je leert over de verschillende fasen tijdens je menstruatiecyclus, waaraan jij kan herkennen dat je vruchtbaar bent en hoe de hormonale veranderingen die zich tijdens elke fase voordoen jou kunnen beïnvloeden. Het begrijpen van je lichaam en hoe het werkt essentieel is bij het kiezen van de juiste anticonceptie.

Voor- en nadelen van anticonceptie

We zullen praten over de verschillende anticonceptiemethoden en hun voor- en nadelen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Of je nu net begint met het verkennen van je opties of al ervaring hebt met anticonceptie, we zullen ervoor zorgen dat je alle informatie hebt die je nodig hebt om een keuze te maken waar je je goed bij voelt.

Seksualiteit

Seksualiteit kan ook een belangrijk onderdeel van het anticonceptieconsult zijn. We bieden een veilige ruimte om vragen te stellen en te praten over seksuele gezondheid, intimiteit, relaties en daarbij jouw passende anticonceptie keuze. Tijdens het consult kan ook advies en begeleiding gegeven worden over veilige vrijen en SOA’s.

Uitgebreide informatie en keuze hulp

Door een uitgebreid gesprek met informatie over anticonceptie, je menstruatiecyclus en seksualiteit, willen wij je ondersteunen om een weloverwogen beslissing te nemen over jouw vruchtbaarheid en anticonceptiekeuze. Het gaat erom dat jij de controle hebt, dat je je gehoord voelt en dat je de juiste kennis hebt om de keuzes te maken die het beste bij jou passen.

Kosten

De kosten van een anticonceptie consult zijn 39,95 en de afspraak duurt 30 minuten.

Plan jouw afspraak in

Je kunt ons mailen, het contact formulier invullen of dagelijks telefonisch bereiken op het telefonisch spreekuur.