Ben je zwanger en woon je in

Langedijk? Alkmaar? Niedorp? Heerhugowaard? deze regio?

..dan helpen wij je graag verder!

Verloskundigenpraktijk De Zon is er voor iedereen die begeleiding nodig heeft tijdens de zwangerschap en bevalling. We ondersteunen je gedurende het hele traject: van kinderwens-spreekuur, zwangerschap en bevalling, de kraamperiode tot en met het afsluitend onderzoek zes weken na de bevalling.

Ons verzorgingsgebied bestaat uit Alkmaar, Heerhugowaard, Broek op Langedijk en omstreken. Mocht je buiten dit gebied vallen en toch onder onze zorg willen komen, neem dan contact met ons op, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Waarom kies je voor de Zon?

Over ons

Aangenaam kennis te maken! Verloskundigenpraktijk De Zon is een praktijk met bevlogen verloskundigen voor iedereen uit de omgeving Alkmaar, Heerhugowaard en omstreken. Wij delen allemaal dezelfde visie en werken vanuit passie, betrokkenheid en we staan open voor jou en je wensen. Wij zijn no-nonsens, persoonlijk en kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Wij stellen ons graag aan je voor!

Ervaringen

"Ik voelde me écht serieus genomen"

Heleen, Dennis, Ruben & Esmee

"Ik was onder de indruk van De Zon!"

Becca, Benoit, and Mollie

"Het voelde direct vertrouwd"

Kimba, Kevin, Jake & Melia

Onze verloskundigen helpen jullie graag!

Je zwangerschap en de geboorte van je kind is een heel bijzondere tijd. Het is vaak een tijd vol van verandering, emoties, en vernieuwing. Als betrokken verloskundigen vinden het dan ook belangrijk om jullie baby op een fijne manier te verwelkomen. Of je nu in Alkmaar, Heerhugowaard, Broek op Langedijk, Noord-Scharwoude of een van de omliggende plaatsen woont, onze praktijk is altijd in de buurt.