Liesje de Bruijn

In Liesjes ogen is haar rol als verloskundige om voor de zwangere een zo veilig en prettig mogelijke omgeving te creëren, de zwangere zelfvertrouwen te geven en te ondersteunen waar nodig is. In haar vorige baan werkte ze als maatschappelijk werker en kreeg 2 dochters in de opleiding tot verloskundige.

Liesje vertelt;

Sinds 2015 ben ik verloskundige. Ik ben 3 jaar geleden verhuisd van Amsterdam naar Bergen. Ik ben zelf moeder van 2 dochters. Naast verloskundige ben ik ook Maatschappelijk Werker. 

Ik heb vanuit mijn achtergrond in het Maatschappelijk Werk het vraaggericht werken hoog in het vaandel en dat neem ik mee in mijn werk als verloskundige. In mijn ogen is mijn rol als verloskundige om voor de zwangere een zo veilig en prettig mogelijke omgeving te creëren, de zwangere zelfvertrouwen te geven en te ondersteunen waar nodig is.

Ik werk graag met mensen en ik werk met erg veel plezier bij De Zon als verloskundige. Ik ben meelevend en zorgzaam.

Wist je dat…

Liesje onze grootste dierenvriend is, zieke dieren altijd verzorgd, konijntjes aait op het parkeerterrein bij Geestmerambacht, een aangereden hommel aan de kant van de weg legt, de vogeltjes in de winter bij voert.

Liesje onze voorzitter is tijdens onze team overleggen en de tijd bewaakt. 

Liesje haar collega’s met haar droge humor heel hard aan het lachen kan maken.