De Zon Verloskundigenpraktijk Alkmaar in gezondheidscentrum Daalmeer

De Zon Verloskundigenpraktijk Alkmaar kun je vinden in het Gezondheidscentrum Daalmeer. Kijk hiervoor ook onder contact op het google maps kaartje. Dit is gevestigd bij het kleine winkelcentrum in de Daalmeer, waar je onder andere de Jumbo, een bakker, slager en wat andere winkels vindt. Aan het parkeerterrein daar staat ook het Gezondheidscentrum Daalmeer. De ingang bevindt zich ook aan de kant van dit parkeerterrein, vlak naast de pinautomaat.

Hoe ziet het eruit?

Op de begane grond tref je aan je linker kant de apotheek aan. Rechtdoor zitten de huisartsen van huisartsenpraktijk Daalmeer. De trap rechtdoor brengt je omhoog naar de eerste verdieping. Hier vindt je fysiotherapiepraktijk Daalmeer. De tussendeur zwaait automatisch voor je open. Op de eerste verdieping vindt je ook de ruimte waar wij spreekuur houden te. Je kunt zowel boven komen met de trap als de lift en is zo gemakkelijk toegankelijk ook voor als je minder goed de trap kan nemen. Er is een wachtruimte met een bank en stoelen waar je lekker kunt gaan zitten. Uiteraard staat er speelgoed voor kindertjes die mee komen en is er een toilet als je daar gebruik van wilt maken.

Spreekuren

Er zijn verschillende dagen dat wij spreekuur houden in Alkmaar. Je kunt altijd rouleren als het jullie agenda technisch beter uit komt om een keer naar de locatie in Broek op Langedijk te komen. We zijn hier heel flexibel in!

  • vrijdag van 13.00-18.00u
  • avondspreekuur 7 min. van deze locatie vandaan mocht je een keer in de avond willen komen
  • natuurlijk ben je op een andere dag of tijd van harte welkom op een van onze andere locaties

Kijk hier voor een filmpje voor een impressie van onze locatie in Alkmaar.