Hoe werken we?

We nemen jou als zwangere en je wensen heel serieus. We kennen je allemaal bij naam, weten je wensen en je eventuele medische risico’s. Samen met jou en je partner maken we een geboorteplan. We denken met je mee en geven je alle informatie die je nodig hebt om de keuzes te maken die bij jullie passen. Naast de spreekuren, staat er veel informatie op de website en hebben we folders.

Tijdens de zwangerschap worden er ook echo’s van jullie baby gemaakt, dit kan bij ons op de praktijk in Broek op Langedijk. Natuurlijk nemen we daar ruim de tijd voor de echo genomen en geven we tekst en uitleg. Onze echoruimte is uitgerust met een extra monitor, zodat je partner, familie of vrienden ook mee kunnen kijken. Op de praktijk kun je terecht voor alle medische en niet-medische echo’s zoals vroege zwangerschapsecho’s, 20 weken echo en ‘pret-echo’s’ in 3D en 4D.

We trekken bovendien meer tijd voor je uit om er zeker van te zijn dat alles goed loopt, met jou en de baby. Als je bijvoorbeeld ergens bang voor bent, bespreken we dat en proberen we dat met jou zo goed mogelijk op te lossen. We houden ook nauw contact met andere professionals. Als het nodig is zorgen we voor een goede overdracht, zodat zij de zorg zo optimaal mogelijk kunnen voortzetten.

We houden contact met je tijdens het hele traject. We zijn goed bereikbaar: 24 uur per dag. We zoeken graag iets voor je uit. We zijn duidelijk in onze communicatie en het is helder wat je van ons kunt verwachten.

“Nieuw leven verwelkomen: daar genieten we van!” Tijdens jullie kraamperiode komen we een aantal keer bij jullie thuis langs voor medische controles en natuurlijk om jullie pasgeboren zoon of dochter te bewonderen!