Sollicitatie

Zoek jij een (nieuwe) baan als verloskundige?

 

Ik zoek een enthousiaste verloskundige die op zoek is naar een vaste werkplek en het een kans vindt om mede-pratkijkeigenaar te worden. Ben je open-minded en heb je zin om extra diepgang of vernieuwing aan je vak te geven? 

 

Wil je jezelf graag persoonlijk ontwikkelen? Kom dan kennismaken en laat mij weten hoe jij de De Zon kunt versterken met jouw kwaliteiten.

Mijn wens is om met inspiratie en creativiteit de praktijk te blijven ontwikkelen om vernieuwende zorg aan te bieden. Met focus op fysiologie wil ik de begeleiding verder verdiepen en verbreden. 

Als partner bij De Zon sta je te popelen om de praktijk samen met mij een boost te geven. Je bent innoverend of staat open voor nieuwe ideeën. Het is een voordeel als je al een paar jaar werkervaring hebt. Je wilt diepgang en vernieuwing aanbrengen in je vak. Je bent bereid te blijven groeien en je op persoonlijk vlak te ontwikkelen. De fysiologie en de autonomie van de zwangere zijn belangrijke uitgangspunten. Je bent bereid uitgebreide client begeleiding te geven. Als verloskundige bij De Zon geef je de zwangeren het gevoel dat ze welkom zijn met al hun vragen.

 

Je herkent je in het volgende:

  • Je hebt niet alleen oog voor het fysieke, maar ook het emotionele en mentale gedeelte.
  • Je houdt van aanpakken
  • Je wilt je in je vak blijven ontwikkelen
  • Persoonlijke zorg en aandacht vind je belangrijk
  • Je bent open minded

Verloskundigenpraktijk De Zon staat voor persoonlijke betrokken zorg. De Zon biedt een cliëntenpopulatie met variatie en afwisseling. Van nuchtere vrouwen, tot hoger opgeleide twee verdieners, bewuste spirituele vrouwen en vrouwen met een lage SES. Onze persoonlijke betrokken werkstijl geeft onze zwangeren het gevoel dat we ze serieus nemen. We gaan open en uitnodigend met hun wensen om. We geven pro-actief informatie zodat de zwangeren goed geïnformeerd hun keuzen kunnen maken. We stimuleren het maken van een bevalplan en begeleiden regelmatig badbevallingen. 

Het aantal werkdagen kan in overleg, dit kan 2-4 dagen zijn. Op dit moment heeft de praktijk ongeveer 125-135 ZE. Het is mijn ambitie om dit uit te bouwen maar wel kleinschalig te blijven. De praktijk biedt nu plek voor 4 parttime werkende verloskundigen zodat wij daarnaast ruimte voor ons gezin of het volgen van bijvoorbeeld een studie hebben. 

 

Wat onze zwangeren zeggen:

“Er is ontzettend veel aandacht en tijd voor de zwangere vrouw maar ook de partner en de overige gezinsleden werden niet vergeten. Het voelde als een warm bad.” 

Jullie zijn enthousiast, en hebben ons een heel welkom gevoel gegeven. Ik heb echt het gevoel gehad dat jullie allemaal goed op de hoogte waren van onze situatie en wensen en we hebben nooit iets twee keer hoeven vertellen. Het kostbaarste wat jullie ons hebben meegegeven is het vertrouwen in ons zelf.” 

 

Spreekt dit je aan? Bel (06-44404102) of mail (laura@dezonverloskunde.nl) en wie weet gaan we samen op ontdekkingsreis!

Hartelijke groeten, 

 

Laura van der Beek